ANDRÉ RIEU și vioara ,,magică”

André Rieu este un nume mai puțin cunoscut în România. Considerat ,,regele valsului” deoarece a făcut muzica clasică mai accesibilă și a adus-o mai aproape de oameni, André Rieu a reușit să-și impună stilul în muzica de astăzi, fiind invitat să susțină concerte în toată lumea: țări din Europa, Statele Unite, Australia și chiar Japonia. Pentru cei care participă la impresionantele lui concerte, muzica reprezintă o mare bucurie. Mii de spectatori ascultă vrăjiți muzica valsurilor vieneze, iar unii chiar dansează, uitând pentru câteva ore de toate grijile și intrând într-o lume de poveste – lumea creată de André Rieu și celebra lui orchestră “Johan Strauss”, alături de mari artiști din Brazilia, Chile, SUA, Australia, Germania, pe care îi are ca invitați.

Repertoriul artistului este alcătuit atât din partituri clasice, cât și din remake-uri ale unor melodii celebre din repertoriul internațional (muzică de film, teatru etc). Printre cele mai cunoscute piese ale sale este “The Second Waltz” ( Waltz No. 2 from Jazz Suite No. 2 by Dmitry Shostakovich), cu care Rieu a reușit să stea un un în primele zece locuri în preferințele muzicale ale iubitorilor acestui gen și nu numai.

Cu o prezență fermecătoare, ANDRÉ RIEU cântă la vioară, dansează, râde și glumește în timpul spectacolelor sale grandioase, romantice, care au loc pe mari stadioane, în săli de concerte sau pur și simplu pe scene amenajate în aer liber. Membrii orchestrei își fac apariția pe rând, în ținute de gală și rochii de prințese în culori vii. Apoi fiecare se așează la locul lui și începe să cânte, dirijați de Rieu, care îi acompaniază cu vioara sa ,,magică”. În același timp urmărește atmosfera, făcând comentarii haioase la adresa celor prezentați de cameramani pe imensele ecrane amplasate lângă scenă.

Dacă vreți să vă luați porția de poftă de viață, de bucurie, ACTIV TOURS vă propune câteva dintre concertele lui André Rieu.

Concert Andre Rieu la Budapesta
Concert Andre Rieu la Bruxelles
Concert Andre Rieu la Salzburg
Concert Andre Rieu la Maastricht etc.

Muzica lui ANDRÉ RIEU este câteodată veselă și înălțătoare, alteori tulburătoare și melancolică sau elegantă și plină de romantism. Un lucru este însă cert: un concert al `Olandezului Zburător` nu va fi uitat niciodată de cei care au avut ocazia să îl vadă live.

Articol din categoria Concerte, scris de Carmen Nicolescu - ACTIV TOURS. Salvează legătura.

Despre Carmen Nicolescu - ACTIV TOURS

ACTIV TOURS&TRAVELS a luat ființă, în 20 martie 2003, dintr-o pasiune personală pentru turism & travel, din dorința mea ardentă de a face lucrurile cât mai bine și de a obține satisfacție în urma muncii mele! Mărturisesc faptul că, atât în calitatea mea de educator (meserie pe care încă o practic, pentru că doresc să schimb mentalitatea generațiilor cu care intru în contact, oferindu-le, de ce nu, modelul personal ...), cât și cea de antreprenor, într-o societate în permanentă transformare, am căutat întotdeauna să ating performanța și am cultul lucrului bine făcut! Sunt perfect conștientă însă că ECHIPA ESTE DEFINITORIE în atingerea obiectivelor pe care mi le-am propus! Obiectivele mele sunt cele ale echipei mele, iar obiectivele echipei noastre sunt cele ale agenției de turism touroperatoare ACTIV TOURS&TRAVELS! Apreciez oamenii serioși, loiali, dedicați și pasionați; la rândul meu demonstrez seriozitate în tot ceea ce întreprind, în așa fel încât noi, ACTIV TOURS&TRAVELS, să oferim celor care ne trec pragul, cele mai frumoase vise devenite realitate! Profesionalismul, siguranța, calitatea serviciilor sunt principalele noastre preocupări - tot ceea ce facem este în slujba colaboratorilor noștri!

O părere la “ANDRÉ RIEU și vioara ,,magică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.