BON JOVI – Because we can – The tour

După aproape trei decenii de carieră incredibilă, Bon Jovi continuă în forță cu un nou Turneu – Because we can”.

Înființată în anul 1983, Bon Jovi a ajuns una dintre cele mai cunocute și iubite trupe rock din lume. Iar succesul este cu atât mai mare cu cât piesele lor sunt ascultate atât de generațiile care au crescut cu ei, cât și de tinerii de astăzi.

Imposibil să nu fi ascultat și chiar cântat măcar o dată ,,It’s my life”, ,,Livin’ on a prayer” sau să nu vă fi început ziua pe ritmurile melodiei ,,Have a nice day”.

În prezent, trupa Bon Jovi este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie),David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Bon Jovi a inventat concertul MTV Unplugged. Totul a început atunci când Jon Bon Jovi și Sambora cu două chitare acustice au cântat ,,Livin Dead Or Alive, la MTV Video Music Awards din 1989 Acest tip de concert a fost preluat în anii următori de Bruce Springsteen, Nirvana, Bryan Adams, Eric Clapton și mulți alții.

Cifrele formație sunt uimitoare: peste 120 milioane de albume vândute, mai mult de 2600 de concerte, însă mai presus de toate este bucuria fanilor care au avut ocazia să-i vadă și să-i asculte live.

Pentru acești fani, care au tresărit la asuzirea veștii că Bon Jovi va susține un nou turneu anul viitor, EVENTURIA a pregătit câteva oferte. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul nostru unde veți găsi ofertele pentru Bon Jovi, să vă alegeți concertul iar de restul ne ocupăm noi.

Poate electriza un stadion întreg cu melodiile pline de energie, iar miile de fani care participă la concerte se transformă într-un veritabil ,,backing vocals”. Se descurcă la fel de bine și cu cele de dragoste. Să ne amintim doar două dintre piese: ,,Always” sau ,,Bed of Roses”. Iar lista poate continua.

Vouă de ce vă place Bon Jovi și care sunt melodiile preferate? Iar dacă ați fost la un concert Bon Jovi ne puteți împărtăși impresiile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.