BUDAPESTA, ORAȘUL CONCERTELOR

Despre Budapesta ca destinație de vacanță am mai vorbit într-un articol anterior, în care am prezentat și principalele puncte de atracție.
Poate că unii dintre voi deja ați văzut Budapesta și veți vrea să reveniți. Iar dacă faceți parte din categoria celor care n-au vizitat până acum capitala Ungariei, încă mai aveți timp.


Așa cum v-am obișnuit, echipa ACTIV TOURS vă propune câteva evenimente pe care nu trebuie să le ratați. Drumul până la Budapesta nu este lung, iar pe lângă concertele/ festivalurile la care veți participa, vă puteți bucura și de o plimbare pe Dunăre sau puteți vizita cele mai importante obiective dintre care menționăm Piața Eroilor, Palatul Parlamentului, Castelul Regal, Citadela, Bastionul Pescarilor, Basilica Sfântul Ștefan, sau Podul cu lanțuri.

Revenind la evenimente, Budapesta este un loc tot mai căutat de artiști cunoscuți. Mai jos veți găsi o listă cu programele noastre la concerte pentru sfârșitul anului 2011 și început de 2012.

10 noiembrie 2011 Concert RAMMSTEIN: concertul face parte din cadrul turneului ,,Made in Germany 1995 – 2011″, care va debuta pe 6 noiembrie. Show-ul prezintă istoria trupei de-a lungul celor 16 ani, având în prim plan piesele reprezentative din această perioadă. Tariful pentru un pachet la concertul din Budapesta începe de la 129 EUR/ persoană

Cam acestea sunt concertele acestui sfîrșit de an. Însă v-am pregătit și pentru 2012 două evenimente la Budapesta.

17 februarie 2012 Concert DREAM THEATER: Cunoscuta trupă americană de metal progresiv va susține un turneu prin care își va promova noul album intitulat ,,A Dramatic Turn Of Events”. Pasionații de muzică rock ar trebui să-și includă în programul pentru anul viitor și un sejur la Budapesta. Tariful pentru un pachet cu 2 nopți de cazare și bilet de intrare pornește de la 109 EUR/ persoană.

05 mai 2012: Concert ANDRE RIEU

17 – 20 mai 2012 CIRQUE DU SOLEIL ALEGRIA: Acrobație, muzică, teatru și dans… toate acestea în cadrul unui singur spectacol. Cirque du Soleil fascinează milioane de oameni, iar în 2012 veți avea ocazia de a vă bucura live de acest show. Prețul pentru un pachet începe de la 149 EUR/ persoană.

Toate aceste evenimente se vor desfășura pe Arena Papp Laszlo, una din cele mai mari arene polivalente din Europa de Est, cu o capacitate de maxim 12.500 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.