City Break la Milano: un oraș, două culori

,,O mia bela Madunina” cânta Giovanni D’Anzi pentru a aduce prestigiu orașului său. Prin urmare, orice tur ar trebui să înceapă de la Piața Domului, care este centrul orașului .”Madunina” este situată în cel mai înalt punct al cladirii, care îți dezvăluie priveliștea întreguluii oraș.

Nu întâmplător vă recomandăm acest punct al orașului. Foarte aproape se află Palazzo Reale, construit în secolul al XVIII-lea, și care a fost pe rând palatul dinastiilor Visconti și Sforza și apoi al guvernanților spanioli și austrieci.

Până pe 6 ianuarie 2013, Palazzo Reale adăpostește o colecție impresionantă a celor mai cunoscute lucrări – picturi, sculpturi, dar și fotografii și filme ale lui Pablo Picasso, aduse de la Paris. Biletul la această expoziție este inclus în pachetul de city break pe care Eventuria vi-l propune în perioada 08 – 10 decembrie 2012. “La Celestina” (1904), “Uomo con il mandolino” (1911), “Ritratto di Olga” (1918), “Due donne che corrono sulla spiaggia” (1922), ”Paul come Arlecchino” (1924), “Ritratto di Dora Maar” sau “La supplicante” (1937) – o combinație de geniu care vor face din vi\ita dvs la Milano o experiență de neuitat.

Dacă vreți să vă relaxați și să gustați din bunatățile orașului Milano aveți posibilitatea să participați la o expoziție cu degustare de vinuri la Arhivele Statului din Milano în data de 29 octombrie. Evenimentul, este o necesitate pentru profesioniști și entuziaști, care vor avea ocazia să se întâlnească personal cu vinificatorii și să guste o selecție de vinuri. Obiectivul principal al expoziției Vinando este acela de a aduce la Milano, nu doar o mare selecție de vinuri din Langhe și Roero, dar, de asemenea, de a le da ocazi producătorilor sa vorbească despre pasiunea și dragostea lor pentru zonă, pentru un loc de muncă fascinant, în multe cazuri, moștenit din generație în generație.

Un loc cu totul special în Milano este pentru împătimiții fotbalului Stadionul Giuseppe Meazza sau San Siro. Este locul unde săptămânal își dau întâlnire suporterii AC Milan sau Intern Milano. Cele două forțe ale campionatului italian dispută meciurile de acasă. Fie că sunteți susținători ai Milanului sau ai Interului, prin pachetele promovate, Eventuria vă îndeplinește visul: acela de a vedea live un meci din Serie A, chiar pe San Siro.

Puteți face și un tur al acestei clădiri extraordinare, cu o capacitate de peste 80.000 de locuri. În interior se află muzeul cu exponate din istoria ambelor cluburi – tricouri, fotografii, ghete, bilete și trofee. Un adevărat templu al fotbalului – Giuseppe Meazza, denumit astfel după unul dintre cei mai mari fotbaliști italieni, care a îmbrăcat tricourile ambelor echipe. Denumirea de San Siro vine de la cartierul în care se află stadionul. Pentru aproximativ 35 EUR veți face un tur al orașului care va culmina cu turul stadionului.

Noi vă propunem două variante de city break la Milano. Alegerea vă aparține.

AC MILAN – GENOA și Expoziție de vinuri Vinando – în perioada 27 – 30 octombrie
INTER MILANO – NAPOLI și Expoziția Picasso – în perioada 08 – 10 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.