CityBreak la Berlin – orasul perfect

Niciodată nu e NEPOTRIVIT să faci un citybreak la Berlin, unul dintre cele mai cosmopolite orașe/capitale europene, cu bulevarde largi și maiestuoase, cu magazine, de la cele mai luxoase, până la cele obișnuite, dar cu o marfă de ”cu totul alta calitate”, iar prețul este, dacă nu același, chiar mai mic decât la noi 😉 … Încă din noiembrie (de ex. – anul acesta, cand am fost noi), străzile orașului se pregatesc de sarbatoare, Berlinul este impodobit, clădirile sunt iluminate în culori diferite, peste tot se simte parcă o bucurie implicită și respiri aerul de sărbătoare … Deși se întunecă devreme, sau este frig uneori, turistul are, pe lângă shopping și plimbare, opțiunea de a vizita numeroasele muzee care adăpostesc opere de artă (picturi, sculpturi), antichități, fragmente de istorie germană etc. Plimbarea se poate termina cu o „cafea” în Potsdamer Platz – „orașul de sub pământ”, unde, pe lângă cafeaua de 3-4 euro, surprizele se țin lanț …
Vă invităm să descoperiți oricând Berlinul, orașul nostru de suflet – nu ezitați să ne cereți o ofertă! Sfatul unui consultant travel este binevenit întotodeauna și reprezintă o experiență în plus, care vă poate scuti de eventuale neplăceri pe care e imposibil să nu le ai pe un teren necunoscut … iar prețurile noastre se pot compara și pot concura cu ORICE OFERTĂ ați găsi pe site-urile existente acum pe Internet! ACTIV TOURS & TRAVELS este o agenție de turism touroperatoare, cu proprii săi furnizori externi, „la prima și de prima mână”, de 10 ani pe piața românească, și nu avem de gând să dispărem sau să ne schimbăm politica / sloganul: NOI ȘTIM CĂ VACANȚA DVS. ESTE IMPORTANTĂ!, pentru că noi, înainte de toate, punem mai presus satisfacția turiștilor noștri, plecând cu fiecare dintre ei într-o nouă vacanță :)! Noi bătătorim cărările viitoare ale turiștilor noștri tocmai pentru că suntem pasionați de ceea ce facem, de călătorii, de cunoașterea lumii în ceea ce are ea mai frumos – obiceiuri, cultură, artă, istorie, artă culinară, arhitectură etc. – www.activtours.ro/ www.oferte-citybreak.ro
Produsele noastre – CITYBREAKS, EVENTURIA – sunt destinate, în special, acelor turiști care își doresc nu doar un simplu bilet de avion și o cazare (care pot fi mai mult sau mai puțin reușite, în funcție și de ceea ce ne ofera Internet-ul), ci vor ceva mai mult, vor un citybreak intens, să trăiască în 2-3 zile ceea ce ar fi făcut într-o săptămână altădată!
Nu ezitați să luați legătura cu noi/consultanții noștri de travel, pe chatt-ul din site-uri, pe e-mail la: info@activtours.ro sau la tel.: 0740091802 (managerul agenției sau oricare alt agent) și să ne cereți o ofertă! Dacă nu vă plac serviciile noastre, nu vă obligă nimeni să cumpărați, dar vă avertizăm – odată ce ați devenit clientul nostru, cu greu ne veți putea părăsi 😉 … pentru ca noi știm ceea ce vă doriți Dumneavoastră și avem tehnica noastră de a vă oferi vacanța mult-visată!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol din categoria Concerte, etichetat , , , , , , , scris de Carmen Nicolescu - ACTIV TOURS. Salvează legătura.

Despre Carmen Nicolescu - ACTIV TOURS

ACTIV TOURS&TRAVELS a luat ființă, în 20 martie 2003, dintr-o pasiune personală pentru turism & travel, din dorința mea ardentă de a face lucrurile cât mai bine și de a obține satisfacție în urma muncii mele! Mărturisesc faptul că, atât în calitatea mea de educator (meserie pe care încă o practic, pentru că doresc să schimb mentalitatea generațiilor cu care intru în contact, oferindu-le, de ce nu, modelul personal ...), cât și cea de antreprenor, într-o societate în permanentă transformare, am căutat întotdeauna să ating performanța și am cultul lucrului bine făcut! Sunt perfect conștientă însă că ECHIPA ESTE DEFINITORIE în atingerea obiectivelor pe care mi le-am propus! Obiectivele mele sunt cele ale echipei mele, iar obiectivele echipei noastre sunt cele ale agenției de turism touroperatoare ACTIV TOURS&TRAVELS! Apreciez oamenii serioși, loiali, dedicați și pasionați; la rândul meu demonstrez seriozitate în tot ceea ce întreprind, în așa fel încât noi, ACTIV TOURS&TRAVELS, să oferim celor care ne trec pragul, cele mai frumoase vise devenite realitate! Profesionalismul, siguranța, calitatea serviciilor sunt principalele noastre preocupări - tot ceea ce facem este în slujba colaboratorilor noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.