Cu Activ Tours pe litoralul bulgăresc al Mării Negre II

Dacă data trecută vorbeam despre stațiunile din partea de nord a litoralului bulgăresc, acum este momentul să aștern câteva cuvinte și despre regiunea sudică a acestuia, cunoscută de majoritatea ca zona Burgas. Ce- i drept, cei mai mulți români evită această parte a litoralului din pricina faptului că este la mai mare distanță de România, însa este bine de știut că oferă mai multe posibilități de agrement, de petrecere a timpului liber decât zona de Nord.

Despre Elenite, stațiune aflată la 10 km de Sunny Beach vă pot spune că este recomandată în special familiilor cu copii, fiind vazută ca o oază de liniște. Aici puteți găsi un mini Aqua Park unde este necesar să platiți doar șezlongurile. O stațiune liniștită este și Obzor, care deși are puține hoteluri, raportul calitate preț este unul foarte bun. Aici este recomandat să-și petreacă vacanțele bolnavii de astm, mediul fiind unul prielnic.Sunny Beach. Dacă ești necunoscător, trebuie să afli că această stațiune este sinonimă cu distracția. Discotecile, terasele, sporturile ce se pot practica și multe alte activitați de umplere a timpului liber fac din această stațiune o opțiune de petrecere a vacanței pentru tineri dar și pentru familiștii cu o viața activă care vor să evite monotonia.

Nessebar,deși nu oferă prea multe posibilitați de cazare, este o stațiune ce merită bifată pe lista destinațiior de vacanță. Orașul vechi, parte a patrimoniului UNESCO, cu siguranța vă va impresiona. Puteți face cumpărături pentru cei dragi sau puteți să vă bucurați de priveliștile minunate în timp ce savurați o băutură pe terasele cu vedere la mare din zonă. Dacă doriți ca în sejurul dvs. să profitați de beneficiile aduse de un tratament cu nămol, vă recomand să alegeți stațiunea Pomorie. Aici o să aveți parte cu siguranța de o vacanța liniștită.

Sozopol este o stațiune situată într-o peninsula stâncoasă, unde odată ajunși veți ramâne impresionați de centrul vechi, de clădirile a căror arhitectură te duce înapoi în timp, de cele peste 40 de case declarate monumente naționale ale culturii bulgare protejate de UNESCO.

Pentru cei care doresc cu adevărat o vacanță all inclusive în Bulgaria, Duni este alegerea potrivită. Situată într-un golf, această stațiune oferă o mulțime de facilitați pentru turiști, de la piscine, centru de fitness, saună, centru de gimnastică pană teren de volei pe plajă, terenuri de tenis, amenajăripentru sporturi nautice. Zona este una extrem de liniștită, iar hotelurile impunătoare îțidau senzația că te afli în Turcia. Dacă sunteți adepții luxului, confortului, bunăstării, aceasta este destinația perfectă de la malul Mării Negre.

Acum că ați aflat câte ceva și despre zona de sud a litoralului bulgăresc al Mării Negre, vă invităm să alegeți cea mai bună ofertă de sejur ce vă este pusă la dispoziție de Activ Tours & Travels.

O părere la “Cu Activ Tours pe litoralul bulgăresc al Mării Negre II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.