CU GÂNDUL LA IARNĂ

Azi vă propunem azi un top al ofertelor pe care ACTIV TOURS vi le recomandă pentru Crăciun și Revelion.


Să începem cu Crăciunul, cea mai așteptată sărbătoare. Cel mai bine puteți simți magia acestui eveniment în piețele de Crăciun, care se organizează în marile orașe ale Europei. Străzi animate, colindători, brazi împodobiți, tarabe cu dulciuri, cadouri pentru cei dragi, aroma de vin cu scorțișoară. Așa vă întâmpină Bruxelles in luna decembrie. O atmosferă de basm, o experiență pe care veți vrea să o repetați în fiecare an. Puteți explora zona centrală a orașului – Kolonel Dusartplein – amenajată ca replică a satului lui Moș Crăciun din Rovaniemi, Finlanda. Casa lui Moș Crăciun este deschisă în fiecare zi începând cu ora 12.00 și până la ora 20.00. Piața de Crăciun din Bruxelles este considerată una dintre cele mai apreciate din Europa, rivalizând cu cele din Germania. `Plaisirs D`Hiver` se întinde pe 2 km în zona centrală a orașului: o roată mare asemenea celei din Paris, parada de Craciun, un patinoar în aer liber, un tobogan, o sumedenie de carusele și peste 240 de kiosk-uri cu tot felul de bunătăți vă așteaptă în Grand Place, în Place Sainte Catherine sau la Marche aux Poissons.

Noi vă propunem Piața de la Crăciun de la Bruxelles, la pachet cu un concert Andre Rieu la Hasselt.
Tariful începe de la 299 EUR/ persoane și vă puteți bucura de 4 nopți de cazare la Bruxelles și una la Hasselt, cu mic dejun. În acest tarif intră și biletul de categorie 4 la Concertul Rieu din data de 22 decembrie și taxa de livrare în România.

Dacă vreți să vă petreceți Crăciunul acasă poate plecați de Revelion. Și pentru noaptea dintre ani v-am pregătit pachete cu cazare și bilete la concerte.

Vă puteți lăsa vrăjiți de muzica Laurea Pausini, care va susține un concert la Roma, chiar pe 31 decembrie. Cetatea eternă atrage milioane de turiști pe toată perioada anului. Puteți vizita Coloseumul sau Fontana di Trevi, iar seara aveți ocazia să o vedeti și să o ascultați live pe Laura Pausini, la sala `Palalottomatica`. Tariful începe de la 399 EUR/ persoana, cu bilet de categorie 4 inclus și 4 cazare cu mic dejun.

Neobositul Andre Rieu concertează și de Revelion. De data aceasta la Koln, în Germania, pe data de 1 ianuarie. Așadar, dacă veți opta pentru acest pachet î veți intra într-o lume de poveste – lumea creată de André Rieu și celebra lui orchestră “Johan Strauss”. Pentru 3 nopți de cazare cu mic dejun și bilet de intrare categorie 4 veți plăti un tarif începând de la 279 EUR/ persoana.

Las Vegas. Când spui Las Vegas te gândești automat la viața de noapte, la cazinouri. Este locul unde puteți petrece Revelionul, pe ritmurile muzicii lui Celine Dion, sala `The Colosseum` a hotelului Caesars Palace 5*. Tariful pentru bilet la concert și 5 nopți de cazare cu mci dejun începe de la 599 EUR/ persoana.

Dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Crăciun și Revelion, mai aveți timp. Iar ofertele sunt variate. Mai multe detalii depre ofertele de mai sus, dar și altele găsiți pe site-ul nostru www.activtours.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.