Eventuria recomandă: CHAMPIONS LEAGUE – competiția marilor echipe

Biletele pentru meciurile din grupele Ligii Campionilor jucate de FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester City pe teren propriu sunt acum la dispoziția dumneavoastră!

Pe site-ul www.eventuria.ro la categoria CHAMPIONS LEAGUE aveți ocazia de a alege unul sau mai multe meciuri pe care vreți să le trăiți live și să vă cumpărați biletul.
Mai mult decât atât, veți petrece și câteva zile în orașul, în care are loc, alegând pachetul (bilet pentru meci + cazare la hotel) bucurându-vă astfel de o minivacanță și un meci de calitate.

Așa cum știți, Eventuria vă oferă posibilitatea achiziționării biletelor la pachet. Voi trebuie să vă alegeți orașul și meciul preferat, iar de restul ne ocupăm noi.

Căutați bilete pentru fotbalul spectacol al echipelor FC Barcelona sau Real Madrid? Vă plac echipele din Anglia? Sau poate sunteți un microbist care vrea să admire live cele mai puternice echipe.
CFR Cluj este și ea prezentă în grupe anul acesta și va înfrunta Galatasaray, Braga si Manchester United.

Rezervați-vă acum biletul pentru competiția marilor echipe doar cu Eventuria.

Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare pe adresa de e-mail info@eventuria.ro.

Iar pentru a fi la curent cu informațiile referitoare la echipe, jucători și alte evenimente viitoare vizitați pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/Eventuria?ref=ts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.