TOP 3 FESTIVALURI DE NERATAT ÎN 2013

Vă place muzica? Sunteți un iubitor de călătorii? Ce ați zice dacă ați combina dragostea pentru muzică, petreceri și călătorii? Acum se poate, iar cea mai bună modalitate de a le avea pe toate este să mergeți la un festival european.

Vara este făcută pentru festivaluri și distracție. Rezervați-vă acum biletul de festival de muzică de top și veți avea una dintre cele mai reușite vacanțe. Iată un top al festivalurilor care vor avea loc in acest an în Europa.


WIRELESS, LONDRA 12 – 13 IULIE

Festivalul care va avea loc anul acesta pe Queen Elizabeth Olimpic Park nu poate fi ratat. Legendarul Jay Z și-a anunțat prezența pentru ziua de 13 iulie, aceasta fiind singura sa reprezentație în 2013. În plus, Mr JT – Justin Timberlake revine după o pauză de șase ani. Vor mai fi prezenți și Snoop Dogg, John Legend, Frank Ocean, Emeli Sande și Calvin Harris.

Vineri: 12 IULIE Line-Up:
Justin Timberlake, Snoop Dogg, Trey Songz, John Legend, Miguel
Special Guest: Frank Ocean

Sambata: 13 IULIE Line-Up: Jay-Z, Emeli Sandé, Rita Ora, Kendrick Lamar, Miguel, DJ Fresh – Live,
Special Guest: Calvin HarrisOPTIMUS ALIVE, PORTUGALIA 12 – 14 IULIE

In zilele de 12, 13 si 14 iulie 2013, are loc festivalul Optimus Alive, in Lisabona. Festivalul poate nu este unul atat de cunoscut la noi, dar cu un line up atat de atractiv (si inca nu e complet) ar trebui sa ne sara mai mult in ochi.
Daca v-ati saturat sa tot asteptati sa ajunga pe la noi Green Day, Kings of Leon sau Depeche Mode, aflati ca ei se numara printre headlinerii festivalului din acest an.
Prima editie a festivalului a avut loc in 2007. Si chiar daca este un festival tanar, acesta a ajuns sa se claseze printre primele 10 cele mai tari festivaluri europene chiar din 2009

SZIGET FESTIVAL, BUDAPESTA 05 – 11 AUGUST 2013
Festivalul de muzică are loc la Budapesta. Evenimentul, care atrage peste 350.000 de oameni, dureaza șapte zile, iar până la sfârșitul săptămânii în jur de 1000 artiștii îi încântă pe cei prezenți. În 2011 a câștigat Premiul Festivalului European al anului.

Pe lângă muzică aveți p mulține de alte activități atractive. Dacă doriți să luați o pauză de la muzică puteți petrece timpul pe terenul de fotbal insulei, încercați canotaj sau mergeți la cinema. O altă remiză este că vă puteți bucura de încă o afacere în Ungaria cu multe elemente fiind mult mai ieftin decat restul Europei. Odata ce petrecerea s-a terminat puteți merge la băile ungurești sau dacă doriți să păstrați ritmul și să continuați petrecerile, în centrul Budapestei veți găsi o mulțime de cluburi și baruri.

Până în prezent, și-au anunțat participarea Blur, Triggerfinger, Banci Azealia, Boys Noize, Seeed și Hadouken!

Lăsați-vă purtați de ritmurile muzicii și simțiți-vă liberi pentru câteva zile. Aproape fiecare țară eropeană are un festival în timpul verii.
EVENTURIA te trimite la cele mai tari evenimente ale verii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.