Messi vs Ronaldo- Lupta continuă de la distanță

Messi – Ronaldo. Ronaldo – Messi. Ei sunt cei mai buni doi jucători din lume, liderii a două dintre cele mai bune echipe din Spania și din Europa, dacă ne gândim că ambele sunt calificate în semifinalele Uefa Champions League. Luând în considerare toate aceste aspecte, rivalitatea și comparațiile sunt inevitabile … I-am văzut duelându-se în celebrul El Clasico în Primera Division, în Copa del Rey, în Cupa Spaniei și chiar în Champions League.

Pentru un iubitor de fotbal dorința supremă este să vadă un meci al echipei FC Barcelona, sau, după preferințe al echipei Real Madrid. Ar fi un vis împlinit. Dar ce ați spune dacă ați avea ocazia, ca într-un interval de două zile să-i vedeți din tribună atît pe Lionel Messi cât și pe Cristiano Ronaldo și nu în orice meciuri, ci în competiția supremă – Champions League.
Anul acesta nu s-au întâlnit în semifinale, dar pot ajunge în finală.

Noi la Eventuria știm ce înseamnă pasiunea pentru fotbal. Și mai știm că nimic nu se poate compara cu magia fotbalului și bucuria suporterilor din Champions League. De aceea, vă propunem Pachetul 2 în 1, care vă duce pe 30 aprilie pe Santiago Bernabeu pentru meciul Real Madrid – Borussia Dortmund, iar pe 01 mai sunteți în tribuna stadionului Camp Nou, la meciul FC Barcelona – Bayern Munchen.

Nu mai sta pe gânduri și comandă acum pachetul la returul Semifinalelor Champions League, care se vor juca în Spania. Ai garanția că ai văzut două meciuri de calitate și ai admirat din tribună echipele care ajung în Finala de la Londra, care se va juca pe Wembley, în data de 25 mai.Ronaldo – Messi. Messi – Ronaldo. Lupta dintre cei mai buni doi jucători continuă. Este o luptă tăcută, o luptă de la distanță. Vor merge împreună în finală? Cine este cel mai bun pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.