Microbiști, pregătiți-vă!

După o vară fierbinte, cu meciuri spectaculoase la Euro 2012, urmează o toamnă ce se anunță la fel de interesantă pentru iubitorii de fotbal.

A mai rămas puțin până la debutul noilor sezoane de fotbal în campionatele europene: Anglia, Italia, Spania, Franța sau Germania. Așa cum v-am obișnuit până acum, ACTIV TOURS vă propune dueluri pe care orice microbist ar dori să le vadă live, să simtă emoțiile din tribună, să se bucure de goluri și pase ale marilor jucători.

În Spania, sezonul debutează cu Supercupa Spaniei, o altă confruntare de vis: FC BARCELONA – REAL MADRID. Se va juca tur-retur, pe 22 si 29 august. Câștigătoarea Cupei – FC Barcelona își va face încălzirea împotriva Sampdoriei, pe 20 august la Trofeul Joan Gamper, meci în care își va prezenta oficial echipa pentru acest an. Ofertele pentru aceste meciuri le găsiți pe site-ul nostru www.eventuria.ro, la rubrica SPORT!

În Anglia, prima etapă din Premier League este anunțată pentru data de 18 august. Manchester United, Chelsea,Manchester City, Arsenal, Liverpool… Ai o favorită și vrei să o vezi live? Acceseaza site-ul nostru la rubrica PREMIER LEAGUE și alege-ți meciul. De restul ne ocupăm noi.

În curand vor fi disponibile și tarife pentru Primera Division, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.