NICKELBACK – ,,Here and now Tour 2012”

Formația canadiană a fost înființată în anul 1995 de către Chad Kroeger, Mike Kroeger și Ryan Peake, împreuna cu toboșarul Brandon Kroege sub numele de ,,Nickel”. Numele actual de „Nickelback” a venit în urma slujbei lui Ryan Peake la cafeneaua la care era angajat, unde le spunea adeseori clienților dându-le restul „Here’s your nickel back”.

De-a lungul anilor, Nickelback a evoluat ca trupă, reușind să se impună în rândul marilor formații rock. Albumul All The Right Reasons a fost cel care a confirmat succesul grupului. Cea mai cunoscută melodie a lor este ,,How you remind me”, lansată în anul 2001, și a ajuns pe primul loc atât în topurile „Mainstream” și „Modern Rock”, cât și în cele de pop, fiind desemnat single-ul anului. „Savin ‘Me” sau „Rockstar” au fost și ele în topurile internaționale mult timp după lansare.

În prezent Nickelback este formată din Chad Kroeger (chitara / voce), Ryan Peake (chitara, voce), Mike Kroeger (bas) şi Daniel Adair (tobe). „Suntem patru oameniei care iubesc să facă muzică în felul în care le place. Am intrat în studio anul acesta cu o viziune și toate au venit de la sine. Suntem extrem de mulțumiți de rezultate și suntem nerăbdători să le împărtășim și fanilor.” a spus solistul Chad Kroeger.

Cel mai recent album al lor este Here and now, care dă și titlul turneului de promovare.
Dacă veți merge să-i vedeți live într-unul din concertele din acest an veți putea asculta piese ca ,,This means war”, ,,When we stand together”, ,,Lullaby” – o baladă care arată o altă latură a trupei Nickelback, ,,Everything I Wanna Do” sau ,,Don’t Ever Let It End”.

ACTIV TOURS vă propune câteva destinații unde vă puteți relaxa, plimba și admina, pe lângă atracțiile orașului și un concert NICKELBACK. Paris 07 septembrie, Amsterdam 09 septembrie, Stockholm 12 septembrie, Helsinki 16 septembrie, Hamburg 19 septembrie, Frankfurt 22 septembrie, Stuttgart 25 septembrie sau Londra 08 octombrie.

Ofertele complete le puteți vizualiza accesand site-ul nostru dedicat evenimentelor www.eventuria.ro, cu simplu click pe numele orașului în care vreți sa mergeți.

Energie, emoție, putere… Voi ce simțiți când ascultați muzica celor de la Nickelback?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.