PARIS, JE T’AIME!

Cultură, gastronomie, clubbing, modă, artă: legendarul Paris satisface fiecare dorință … Şi întotdeauna cu stil. Te captivează. Străzile sale înguste şi cafenele, buticuri la modă, comorile sale arhitecturale … Un loc ce îmbină modernitatea cu istoria. Acesta este PARIS. Îl vei iubi încă de la prima întâlnire.

Dacă sunteți pentru prima dată la Paris nu trebuie să ratați principalele obiective. Începeți vizita la Turnul Eiffel, de unde veți avea o vedere excepţională a capitalei franceze! Apoi plimbare pe Champs-Elysees, la Arcul de Triumf. Duceți-vă și la Montmartre, pentru a întâlni artiştii, şi bucuraţi-vă de Catedrala Sacre Coeur. În cele din urmă, vizitați Notre Dame și Cartierul Latin. Pentru cei cei vor să o vadă pe Mona Lisa, mergeți la Luvru. Şi, dacă sunteţi mai mult atras de jocuri şi vreți să simțiți magia, bucuraţi-vă de o zi la Disneyland Paris. Tineri şi bătrâni vor iubi aceasta experiență, de a sta față în față cu îndrăgitele personaje de desene animate.

Ați vizitat deja toate aceste locuri? Parisul înseamnă mai mult decât atât și vă oferă numeroase alte posibilități.
Vă prezentăm astăzi câteva variante de petrecere a unui week-end la Paris.

În prima zi vă puteți plimba în Marais, să vedeți magazinele de modă în galeriile de artă. Apoi, luați o pauză la Palais Royal Gardens, un parc frumos de care nu foarte mulți au auzit… Sau poate doriți să vă răcoriți pe terasa Montorgueil.
Mai multe în vizite culturale? Atunci mergeți la Centrul Pompidou, un loc arhitectural unic, dedicat artei moderne şi contemporane.

Paris este fabulos în timpul zilei dar pe timp de noapte de neuitat. Nu rataţi şansa de a lua cina la Moulin Rouge după un tur al Parisului noaptea. Veți înțelege de ce este supranumit ,,Orașul Luminilor”. În acest tur veți vedea atracții renumite: Concorde și Vendome Squares, Pigalle și Blanches squares, Opera, La Madeleine Church, rue Royale, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Notre Dame Cathedral și Chatelet Square. Iar totul va culmina cu spectacolul de la Moulin Rouge, unde trupa cu 100 de artiști, îmbrăcați în costume exotice vă va fascina. Tariful pentru turul Parisului noaptea și Show-ul la cabaret vă costă aproximativ 130 EUR.

A doua zi, puteți traversa Sena pentru a gusta cele mai bune macaroane din Paris, de la Pierre Hermé, inima cartierului boem de Saint Germain des Pres. Pentru turiștii poeți, romantici, îndrăgostiți, recomandam o plimbare cu celebrele Bateax Mouches pentru a avea la picioare… tot Parisul de pe Sena. Prețul unui bilet începe de la 12 EUR/ persoană și variază în funcție de serviciile de care doriți să beneficiați. Copii între 4 și 12 ani plătesc 6 EUR, iar cei sub 4 ani au gratuitate.

Nu ratați nici Turnul Montparnasse, un alt punct important pe harta oricărui turist la Paris. Un bilet de intrare costă aproximativ 20 EUR/ persoană.

Capitala Franței este recunoscută și pentru modă și shopping. Cei care merg în perioada 27 iunie – 31 iulie la Paris, pot beneficia de reduceri între 30% – 50% în magazinele Galeriilor Lafayette.

Parisul este cunoscut în intreaga lume și pentru cluburile sale de noapte şi numeroasele spectacole. Puteţi avea o noapte în stil parizian pentru a sărbători un eveniment sau doar pentru a petrece un moment de neuitat.

Monumentele de noapte din Paris vă așteaptă: Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse, Paradis Latin şi multe altele.

Dacă achiziționați biletele de intrare încă de la plecare, beneficiați de un tarif mult mai mic decât dacă îl cumpărați de la Paris. În plus, evitați și cozile la obiectivele turistice și economisiți astfel timpul pe care îl puteți petrece bucurându-vă de oportunitățile pe care vi le oferă Paris.

Pentru toţi cei care doresc să petreacă vacanţa la Paris există o întreagă structură creată pentru a vă ajuta să aveți un sejur de neuitat, iar echipa ACTIV TOURS vă stă la dispoziție cu informații și oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.