VACANȚĂ DE BASM LA PRAGA – PIAȚA DE CRĂCIUN

O vizită în Praga, în timpul sezonului de iarnă este una dintre experiențele de neuitat.

Praga este un oras magic, cu atmosferă unică – străzi strălucitoare, pieţele de Crăciun, şi mirosul de vin fiert şi turtă dulce. În timpul iernii, când zăpada acoperă acoperişurile din ţiglă roşie, se pare ca esti intr-un basm. Tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță reușită.

Piața de Crăciun este o modalitate foarte bună de a învăţa despre tradiţiile şi bucătăria cehă. Mulți producatori oferă specialităţi din Cehia; totul miroase atât de uimitor că va trebui să încercaţi unele! Puteţi alege între gustări sărate şi dulci -„Trdelnik”- migdale acoperite cu scorţişoară, zahăr şi nuci. Băutură tradiţională de Crăciun este vinul fiert (roșu sau alb, cu scorţişoară şi zahăr) sau berea.

Piețe de Crăciun în Praga:
OLD TOWN SQUARE – cea mai mare și cea mai celebră din Praga, pomul de Crăciun al oraşului este, de asemenea, plasat aici.

WENCESLAS SQUARE – a doua mare piaţă situată în centrul oraşului. Poate nu la fel de confortabilă ca precedenta, dar cel mai mare avantaj este apropierea de staţia de metrou Mustek şi zeci de magazine diferite.

HAVEL’S MARKET – această bijuterie este oarecum ascunsă, dar are o atmosferă foarte interesantă. Datând din 1232, este situată între Old Town Square şi Piaţa Wenceslas.

La cabanele viu colorate din aceste piețe puteți achiziționa obiecte de artizanat, produse alimentare cehe și băuturi tradiționale.

Pentru a intra și mai bine în magia Sărbătorilor de iarnă și pentru a vă întoarce acasă cu amintiri de neuitat, ACTIV TOURS vă recomandă și concertul PLACIDO DOMINGO, pe 22 decembrie.

Achiziționând pachetul Piața de Crăciun și Concert Placido Domingo la Praga, care costă 228 EUR/ persoană, veți petrece 3 nopți/ 4 zile la Hotel Wellness Step 4*, cazare cu mic dejun, iar bonus, primiți biletul de concert. Pentru mai multe informații legate de această ofertă accesați site-ul nostru www.eventuria.ro, sau contactați-ne pe e-mail info@activtours.ro sau la telefon 0755 013 983.

Frumoasa arhitectură veche combinată cu spiritul de miracol care umple aerul, atrage mii de turişti care doresc să-şi petreacă vacanţele în Praga. Anul acesta vă puteți număra printre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.