HAPPYLAND Music Festival 2012 la Barcelona

Happyland Music Festival se află la cea de-a treia ediție, de data aceasta într-un nou oraș, Barcelona.
Cel mai cunoscut festival de o zi, se distinge prin combinațiile speciale de DJ. În acest an, pe scenă vor fi DJ Tiesto și Sebastian Ingrosso, dar și multe alte nume ale acestui gen muzical, care urmează să fie anunțate în curând.

Vă invităm să vă alăturați miilor de fani care sărbătoresc acest festival într-o zi de vară, la Barcelona.

Tiesto este un performer care a depăşit barierele tuturor genurilor muzicale pentru a crea la nivel global un brand: „Tiesto”. Printre realizările sale se numără: o nominalizare la Grammy, numeroase premii MTV, show la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Atena 2004, cu o audienţă de miliarde, şi chiar şi o statuie de ceară la Madame Tussauds.
Votat „Greatest DJ Of All Time”, de către Mixmag in 2011, Tiesto a lucrat cu vedete precum Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Nelly Furtado, Yeah Yeah Yeahs, Goldfrapp şi multe altele.

Sebastian Ingrosso e un DJ și producător suedez de origine italiană. Face parte din trupa de muzică Suedish House Mafia. Anul acesat va fi prezent alături de DJ Tiesto la Barcelona, pe 21 iulie.
Sebastian a petrecut anii adolescenţei în atelierul tatălui său pentru a învăţa cum să facă muzică. Primul său remix oficial a fost lansat în 1999.

Pe site-l nostru dedicat evenimentelor, www.eventuria.ro, la categoria Festivaluri , găsiți oferta completă pentru HAPPYLAND BARCELONA 2012.