Vrem să mărim echipa ACTIV TOURS :)


Vino in ECHIPA ACTIV EVENTURIA daca esti o persoana serioasa, muncitoare si ambitioasa!

ACTIV TOURS & TRAVELS este o agenție de turism touroperatoare, cu furnizori externi proprii și diverși, cu turiști pretențioși și mulțumiți! Ne place să oferim vacanța visată clienților noștri. De aceea, acum mai suntem în căutarea unor noi colegi, agenți de turism (cu/fără experiență – la cei fără experiență le spunem ca NU E UȘOR deloc, nu este un loc de muncă comod și nu acceptăm superficialitate, ei trebuind să se pregătească foarte mult, să fie pasionați și să nu aibă ALTE PRIORITĂȚI) în echipa noastră, atât în București, cât și în Pitesti.

A. Ce va face persoana potrivită:

1. Va deveni consultantul travel preferat al turiștilor săi!

2. Se va preocupa să devină un maestru al marketingului, promovării și vânzării unor vacanțe de vis. De la pachete simple de leisure, la pachete combinate cu bilete avion și charter, până la pachete personalizate în funcție de exigențele clienților săi.

3. Va lucra într-o echipă unită, preocupată de atingerea obiectivelor comune.

4. Va răspunde rapid și avizat la cereri, va fi focusat pe concretizarea lor și vânzări!

5. Va întocmi facturi, va urmări încasările și va ține legătura cu furnizorii.

B. Ce ar trebui să știe persoana potrivită:

1. Are o slăbiciune pentru detalii, dar poate/știe să le facă repede și eficient.

2. Este conștient/ă de valoarea serviciului său.

3. Știe să zâmbească, are memorie bună și atitudine pozitivă, deschisă, prietenoasă!

4. Sa fie dispus/ă să învețe, pentru că la ACTIV învățăm și ne dezvoltăm continuu (inclusiv șefii)!

5. Să fie organizată, rapidă, intuitivă, cu un simț al comunicării deschis și pozitiv!

6. Are empatie pentru cei care calcă pragul agenției/sună la telefon și tot ce atinge devine prietenos.

7. Să-i placă să muncească, literal vorbind, pentru că noi ne distrăm, dar când muncim, nu ne jucăm!!!

8. Dacă știe engleză, germană (chiar și cu ajutorul Google translate 😉 germana), a luat contact măcar cu produsele touroperatorilor germani, ar putea fi un atu, însă și dacă nu știe, dar e ambițios/oasă și își dedică din timpul personal, îi garantăm că se poate învăța rapid!

9. Word-ul, Excell-ul și PPT sperăm să nu aibă secrete pentru ea/el! La fel și Internet-ul!

10. Comunicarea să fie un atu, iar travel o pasiune!

C. Cum ar trebui să fie persoana potrivită

1. Să îi placă dezvoltarea personală și profesionalăîn echipa noastră toata lumea crește.

2. Să fie o persoană loială, ordonată și punctuală, cooperantă, ca să lucreze bine împreună cu colegii.

3. Să fie o persoană modestă – ne înțelegem mai bine cu cei care nu au nasul pe sus, se laudă deloc, dar fac treabă 😉 ...

4. Să îi placă să muncească (să fie harnică, pentru că noi muncim mult și trebuie să țină ritmul 🙂 …).

5. Să fie creativ/ă și tot timpul în competiție cu sine însușinu lăsa pe mâine ce poți face azi!

D. Ce oferim

1. Loc de muncă sigur și mediu de lucru civilizat.

2. Salariu bun, la timp, cu posibilități de avansare rapidă în cazul unor rezultate pe măsură.

3. Bonusuri de performanță pe bază de indicatori de performanță + rezultate!!!

4. Telefon de serviciu pentru serviciu ;), calculator și birou.

5. O atmosferă de lucru mai mult decât plăcută și respect reciproc.

6. Surprize periodice 😉 … depinde de atitudine și rezultate!

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și ți-ai dori să faci parte din echipa noastră, sună la 0740 091 802 și trimite CV la carmen.nicolescu@activtours.ro (ea o să fie șefa ta exigentă …) și scrie în e-mail și răspunsul tău la următoarea întrebare: De ce îți dorești să faci parte din echipa noastră?

ATENȚIE! Încurajăm candidaturile creative și candidații ambițioși, focusați pe rezultate! Nu ne plac mincinoșii, leneșii, cei care vin cu intenții rele sau schimbă locurile de muncă în fiecare an, având impresia că dacă nu sunt buni undeva, pot fi altundeva … :), sau cred că ne pot duce de nas cu pretinsa experiență, dar nu-și asumă nicio responsabilitate – avem ACUM atâta experiență, încât să ne dăm seama cine e serios și cine NU!!!

De asemenea, perioada de probă va fi de maximum 1-2 luni – în cazul în care nu veți dovedi ceea ce trimiteți în CV sau afirmați la interviu, ne vom despărți – haideți să fim serioși dacă vrem loc de muncă stabil și cu perspective și să nu ne mai pierdem timpul unii cu alții …!!!

DE CÂND AVEM NEVOIE? De când găsim persoana/ele potrivită/e! Continuu facem selecție de CV-uri si NU VOM REFUZA NICIODATĂ ACEI CANDIDAȚI CARE ÎȘI ASUMĂ CĂ AU ÎNȚELES FOARTE BINE CEEA CE SCRIE AICI! 

Articol din categoria Cariere la ACTIV TOURS, etichetat , , , , scris de Carmen Nicolescu - ACTIV TOURS. Salvează legătura.

Despre Carmen Nicolescu - ACTIV TOURS

ACTIV TOURS&TRAVELS a luat ființă, în 20 martie 2003, dintr-o pasiune personală pentru turism & travel, din dorința mea ardentă de a face lucrurile cât mai bine și de a obține satisfacție în urma muncii mele! Mărturisesc faptul că, atât în calitatea mea de educator (meserie pe care încă o practic, pentru că doresc să schimb mentalitatea generațiilor cu care intru în contact, oferindu-le, de ce nu, modelul personal ...), cât și cea de antreprenor, într-o societate în permanentă transformare, am căutat întotdeauna să ating performanța și am cultul lucrului bine făcut! Sunt perfect conștientă însă că ECHIPA ESTE DEFINITORIE în atingerea obiectivelor pe care mi le-am propus! Obiectivele mele sunt cele ale echipei mele, iar obiectivele echipei noastre sunt cele ale agenției de turism touroperatoare ACTIV TOURS&TRAVELS! Apreciez oamenii serioși, loiali, dedicați și pasionați; la rândul meu demonstrez seriozitate în tot ceea ce întreprind, în așa fel încât noi, ACTIV TOURS&TRAVELS, să oferim celor care ne trec pragul, cele mai frumoase vise devenite realitate! Profesionalismul, siguranța, calitatea serviciilor sunt principalele noastre preocupări - tot ceea ce facem este în slujba colaboratorilor noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.