WELCOME TO SAINT TROPEZ!

Saint Tropez este cea mai cunoscută destinație de vacanță de pe Coasta de Sud a Franței, iar cel mai bun prijej de a vă bucura de câteva zile de acest loc este vara.

Noi vă propunem 11 – 14 iulie. Nu întâmplător am ales această perioadă. În zilele de 12 și 13 iulie va avea loc aici un Turneu de tenis – Classic Tennis Tour, la care vor participa, printre alții, Ilie Năstase, John McENROE, Björn Borg. Anul acesta vor fi invitate și Martina Navratilova – cea mai bună jucătoare de tenis a tuturor timpurilor și Isabelle Demongeot.

PROGRAM CLASSIC TENNIS TOUR 2012:
12 iulie:
15h30/17h00 : Animație cu un grup de copii condus de Isabelle Demongeot
17h00 : Doublu Mixt: Navratilova – Bahrami / Demongeot – Leconte
18h00 : Double Masculin :Andrei CHESNOKOV – Ilie NASTASE /Cédric PIOLINE – Fabrice SANTORO
19h00 : Double Masculin :John McENROE – Björn BORG /Henri LECONTE – Mansour BAHRAMI

13 iulie:
10h00/13h00 : Turneul Pro Am, cu personalități din lumea sportului și televiziunii;
17h00 : Dublu Masculin
18h00 : John McENROE – Björn BORG
19h00 : FINALA DUBLU MASCULIN

Oferta completă pentru acest turneu o găsiți pe site-ul nostru – www.eventuria.ro la categoria TENIS 2012.

Și pentru că vă aflați la Saint Tropez, vă recomandăm câteva moduri în care vă puteți petrece sejurul.
EXCURSIE CU FAMILIA: Saint Tropez poate fi o locație de vacanță minunată pentru familii- este mică, sigură și are plajă. Prin urmare, dacă mergeți cu familia, vă recomandăm:
1. PLAJA SAINT TROPEZ: este probabil una dintre cele mai frumoase din lume – 5 km de plaja de nisip alb şi cerul albastru strălucitorvă aşteaptă

2. CASA FLUTURILOR: a fost infiintata in 1993 si cuprinde o colectie de peste 4500 de specii de fluturi. Colectia a fost realizata de catre Dany Lartique, un pictor celebru.

3. CITADELLA: va veti bucura de o vedere uimitoare la mare

4. LUNA PARK: plimbari, roller-coastere, tobogane cu apă, atractiile turistice, plimbari cu cai, fast-food si un centru comercial – toate acestea le gasiti in Luna Park, la 15 minute de mers cu masina d Saint Tropez.

VACANȚĂ PENTRU CUPLURI: Saint-Tropez este un loc minunat pentru a-L descoperi dacă sunteți un cuplu: străzile pietruite, clădirile vechi creează o impresie de intimitate. Pentru cei care doresc o perioadă liniștită, le recomandăm să meargă la Saint Tropez la începutul verii, în iunie, sau toamna, în septembrie. Dacă doriți o atmosferă plină de viaţă, iulie si august sunt lunile ideale.
1. ÎNCHIRIAȚI UN MINI MOKE biciclete, scutere de diferite dimensiuni… – sunt un ,,must have” dacă doriți să vă mișcați cu ușurință în zonă.
2. MUZEUL SAINT TROPEZ: aici puteți vedea lucrări de Matisse, Bonnard sau Signac.
3. SAINT TROPEZ CAFE LIFE: Nu există nici un loc mai bun pentru a viziona oamenii decât portul din Saint Tropez. Iar dacă există vreo celebritate în Saint Tropez, atunci aceste este locul unde, cu siguranță o veți întâlni. Dacă preferați ceva mai tradițional, așezați-vă în Place des Lices.

EXCURSIE CU GRUPUL DE PRIETENI: Saint Tropez se transformă într-un loc de joacă în timpul verii, un loc unde te poți distra cu prietenii.
1. PLAJA SAINT TROPEZ: duceți-vă la unul dintre cluburile de pe plajă, dar asigurați-vă înainte că vă ajunge bugetul. Pentru cei care vor să stea afară să se relaxeze, Polynesie este locul potrivit, unde consumația nu este foarte scumpă. Dacă vă numărați printre cei care vor să aibă în jur oameni importanti, alegeți Nikki Beach sau Voile Rouge.
2. ,,JOCUL REGILOR” – puteți juca sau doar admira un joc de polo. Și cum vara pare momentul ideal de a învăța ceva nou, te poți înscrie la o sesiune de polo pentru a acumula câteva elemente de bază ale acestui sport.
3. ÎNCHIRIAȚI O BARCĂ
este unul dintre lucrurile cele mai plăcute pe care le poți face într-un sejur peCoasta de Sud a Franței.

Saint Tropez este una dintre destinațiile care te fac să visezi, chiar înainte de a ajunge acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.